Pressmeddelande från Försvarsdepartementet

Pressträff med försvarsminister Peter Hultqvist och Ukrainas försvarsminister tisdag 14 december 2021

Publicerad

Tisdag den 14 december håller försvarsminister Peter Hultqvist en pressträff tillsammans med Ukrainas försvarsminister Oleksii Reznikov. Pressträffen sker med anledning av Reznikovs besök i Sverige som, förutom bilaterala möten med Peter Hultqvist, även inkluderar möte med utrikesminister Ann Linde och besök vid svenska förband.

Tid:
Plats: Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom

Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 14 december kl. 12.00. Inpassering från kl. 13.00.

Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 14 december kl. 12.00. Inpassering från kl. 13.00.

Under pressträffen kommer de journalister som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via epost. Pressträffen sänds även via regeringen.se och Regeringskansliets Youtube.

Anmälan: Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Gunnar Vrang
Kommunikationschef, Försvarsdepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Toni Eriksson
Pressekreterare hos försvarsminister Peter Hultqvist
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-072 83 16
e-post till Toni Eriksson