Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff med socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi

Publicerad

Tisdagen den 21 december håller socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi pressträff om reformeringen av premiepensionssystemet.

Tid:
Plats: Föranmälda journalister kan delta på plats vid pressträffen i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast tisdag 21 december kl. 09.30 via formuläret nedan. Inpassering sker från kl. 10.30 via Rödbodgatan 6.

Max två personer per redaktion kan närvara fysiskt. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 48 26
e-post till Josefin Freij
Hanna Kretz
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz