Pressmeddelande från Socialdepartementet

Digital pressträff med Lena Hallengren och SKR om förstärkningar inom hälso- och sjukvården

Publicerad

Fredag den 28 januari klockan 12.30 bjuder socialminister Lena Hallengren in till en pressträff om nya överenskommelser med SKR som syftar till att förstärka hälso- och sjukvården i Sverige. Vid pressträffen medverkar även Marie Morell, ordförande i SKR:s sjukvårdsdelegation.

Tid:
Plats: Digital pressträff

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Obligatorisk föranmälan senast fredag 28 januari, klockan 11.30 via formuläret, se nedan. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Boris Vasic, se kontaktuppgifter nedan.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Sofia Brändström
Pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-065 16 12
e-post till Sofia Brändström
Boris Vasic
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 51 48
e-post till Boris Vasic