Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Johan Danielsson besöker Köpenhamn

Publicerad

Idag måndagen den 21 februari besöker bostads- och biträdande arbetsmarknadsminister Johan Danielsson Köpenhamn. Syftet är att lära av Danmarks arbete mot arbetslivskriminalitet, men även arbetsmiljöfrågor kommer att vara i fokus.

Under besöket kommer Johan Danielsson bland annat att ha möten med olika experter vid danska myndigheter, sin danska ministerkollega Peter Hummelgaard och bygg-, anläggnings- och träkartellen BAT.

Besöket i Köpenhamn är en del av en nordisk kunskapsresa för att lära om de nordiska ländernas arbete mot arbetslivskriminalitet. Den 9 februari gjorde Johan Danielsson en liknande resa till Helsingfors och i mars kommer han att besöka Oslo.

Tid för media finns. Kontakta pressekreterare Tobias Eke Vestergren.

Presskontakt