Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Biståndsministern håller pressbriefing tillsammans med generaldirektören för Sida och UNHCR representant i Ukraina

Publicerad

Idag, tisdag den 1 mars håller biståndsminister Matilda Ernkrans en pressträff tillsammans med Carin Jämtin, generaldirektör Sida samt Karolina Lindholm Billing, UNHCR representant i Ukraina som är med från Kiev, med anledning av den humanitära utvecklingen i regionen.

Tid:
Plats: Digitalt och i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 1 mars kl. 10.00 via formuläret, se nedan. Presslegitimation krävs och skickas via e-post till Nadja Yusuf, se kontaktuppgifter nedan. Inpassering från kl. 10.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Det kommer att finnas möjlighet till enskilda intervjuer efter pressträffen. Vid frågor om anmälan, kontakta Nadja Yusuf.

Anmälningstiden har gått ut.

Presskontakt

Nadja Yusuf
Pressekreterare hos biståndsminister Matilda Ernkrans
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-085 00 49
e-post till Nadja Yusuf