Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Pressträff med integrations- och migrationsminister Anders Ygeman om flyktingmottagandet

Publicerad

I dag, onsdag den 27 april klockan 9, redogör integrations- och migrationsminister Anders Ygeman för regeringens arbete med anledning av flyktingsituationen. Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik deltar och presenterar de senaste prognoserna för flyktingmottagandet.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 27 april kl. 08.00 via e-post till Mia Hedelius, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Presslegitimation krävs. Inpassering från kl. 08.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Mia Hedelius
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
e-post till Mia Hedelius
Ebba Kock
Pressekreterare hos integrations- och migrationsminister med ansvar för idrottsfrågor Anders Ygeman
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076 116 75 99
e-post till Ebba Kock

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.