Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff med Max Elger på Gotland om satsningar för att stärka Sveriges försvarsförmåga

Publicerad

Fredagen den 29 april håller finansmarknadsminister Max Elger en pressträff i Visby, Gotland, för att presentera satsningar för att stärka Sveriges försvarsförmåga ytterligare. Medverkar på pressträffen gör Maria Bredberg Pettersson, generaldirektör på Fortifikationsverket, samt Magnus Frykvall, regementschef på Gotlands regemente.

Tid:
Plats: Residenset, Strandgatan 1, Visby.

Journalister är välkomna att delta på plats. Föranmälan till Simon Sätherberg, pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger, se presskontakt. Inpassering från kl. 12.30. Deltagande sker i mån av plats.

Presskontakt

Simon Sätherberg
Pressekreterare hos finansmarknadsminister Max Elger
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-086 23 07
e-post till Simon Sätherberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.