Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Statsministern tar emot Norges statsminister Jonas Gahr Støre

Publicerad

Tisdagen den 5 april tar statsminister Magdalena Andersson emot Norges statsminister Jonas Gahr Støre. Under mötet kommer Andersson och Gahr Støre att diskutera de nära relationerna mellan Sverige och Norge, Rysslands invasion av Ukraina och gränsfrågor. Vidare kommer de att tala om samarbetet mellan våra länder inom bland annat grön industri och omställning.

Tid:
Plats: Kl. 13.45 pressträff i Bella och digitalt. Kl. 12.00 fototillfälle när statsministern tar emot Jonas Gahr Støre vid entrén till Adelcrantzska huset.

Obligatorisk föranmälan till pressträffen och fototillfället (begränsat antal platser) senast måndagen den 4 april kl 14.00 via e-post till Nina Kefi, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Bifoga även bild på presslegitimation. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Inpassering för journalister sker genom kopparporten via Rödbodgatan 6 från kl. 13.15. Medtag presslegitimation.

Pressprogram

Kl. 12.00 fototillfälle

Kl. 12.00 fototillfälle när statsministern tar emot Jonas Gahr Støre vid entrén till Adelcrantzska huset

Obligatorisk föranmälan till fototillfället (begränsat antal platser) senast måndagen den 4 april kl 14.00 via e-post till Nina Kefi, se presskontakt nedan. Ange namn och redaktion och bifoga bild på presslegitimation.

Inpassering för fotografer sker genom kopparporten via Rödbodgatan 6 kl. 11.15-11.45. Medtag presslegitimation.

Kl. 13.45 pressträff i Bella och digitalt.

Obligatorisk föranmälan till pressträffen senast måndagen den 4 april kl. 14.00 via e-post till Nina Kefi, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Bifoga även bild på presslegitimation. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Inpassering för journalister sker genom kopparporten via Rödbodgatan 6 från kl. 13.15. Medtag presslegitimation.

Presskontakt

Nina Kefi
Pressamordnare, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-662 67 79
e-post till Nina Kefi
Darina Agha
Pressekreterare hos statsminister Magdalena Andersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-592 85 48
e-post till Darina Agha

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.