Pressmeddelande från Socialdepartementet

Ardalan Shekarabi besöker Halmstad och Lerum

Publicerad

Den 30 maj besöker socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi Halmstad och Lerum. Socialförsäkringsministern ska bland annat besöka Pensionsmyndigheten i Halmstad, prata demokrati med eleverna på Lerums gymnasieskola samt göra verksamhetsbesök på Garveriet i Floda.

Måndag den 30 maj inleder Ardalan Shekarabi med ett besök på Pensionsmyndighetens kontor i Halmstad. På eftermiddagen reser statsrådet till Lerum. Här besöker han bland annat Lerums gymnasieskola för ett samtal med elever om demokrati med avstamp i kriget i Ukraina. Därefter gör han ett verksamhetsbesök på Garveriet i Floda.

Media är välkomna att delta vid delar av besöken. Kontakta pressekreterare Hanna Kretz för mer information och intervjuförfrågningar.

Presskontakt

Hanna Kretz
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz