Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Eva Nordmark besöker Kärrtorps gymnasium

Publicerad

Fredagen den 13 maj besöker arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark Kärrtorps gymnasium i Stockholm för att delta i en våldsförebyggande scenarioövning. Eva Nordmark kommer även under dagen att besöka Familjen Hus i Högdalen i Stockholm.

Under besöket kommer Eva Nordmark tillsammans med lärare och elever att delta i en scenarioövning med fokus på den våldsförebyggande metoden MVP. Vid övningen deltar även representanter från Stockholms stad och organisationen MÄN.

Under fredagen besöker arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark även Familjens Hus i Högdalen. Familjens hus är ett samarbete mellan kommun och region och är en öppen mötesplats för föräldrar och deras barn. Verksamheten omfattar bland annat BVC, öppen förskola och olika typer av fältverksamhet.

Tid för media finns. Kontakta pressekreterare Yasmin Hussein.

Presskontakt

Yasmin Hussein
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-076 73 27
e-post till Yasmin Hussein