Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Anna Ekström presenterar ny utredning om yrkesvux

Publicerad

I morgon, onsdag den 22 juni, håller utbildningsminister Anna Ekström en pressträff för att presentera tillsättningen av en utredning om en långsiktig och behovsanpassad yrkesutbildning för vuxna. Under pressträffen presenteras även utredaren.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, inpassering Rödbodgatan 6 från kl. 12.30, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast onsdag 22 juni kl. 11.30 via e-post till Linnea Ilbring, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Linnea Ilbring
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
e-post till Linnea Ilbring
Anja L Sundberg
Pressekreterare hos utbildningsminister Anna Ekström
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-116 77 45
e-post till Anja L Sundberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.