Pressmeddelande från Socialdepartementet

Ardalan Shekarabi inviger Fondtorgsnämnden

Publicerad

Den 22 juni inviger socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi den nya myndigheten Fondtorgsnämnden med säte i Botkyrka. Fondtorgsnämnden ska ansvara för det nya fondtorg som är en del av reformeringen av premiepensionen. Myndigheten är en nämndmyndighet med Pensionsmyndigheten som värdmyndighet.

Tid:
Plats: Tumba bruk, Sven Palmes väg 2, 147 43 Tumba

Media är välkomna att delta vid invigningen. Obligatorisk föranmälan till pressekreterare Hanna Kretz, se uppgifter nedan.

Vid invigningen av Fondtorgsnämnden medverkar även Mats Sjöstrand, ordförande för Fondtorgsnämnden, Daniel Barr, generaldirektör för Pensionsmyndigheten, Ebba Östlin, kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka samt Leif Eriksson, kommundirektör i Botkyrka.

För intervjuförfrågningar till socialförsäkringsministern kontakta pressekreterare Hanna Kretz.

Presskontakt

Hanna Kretz
Pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-064 96 04
e-post till Hanna Kretz