Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Eva Nordmark närvarar vid signeringen av nya huvudavtalet

Publicerad

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark kommer idag att närvara vid signeringen av det nya huvudavtalet mellan arbetsmarknadens parter.

Idag kommer LO, Svenskt Näringsliv och PTK att skriva under ett nytt huvudavtal om trygghet, omställning och anställningsskydd. Signeringen sker klockan 14:00 på Grand Hotel Saltsjöbaden, Stockholm. Vid undertecknandet närvarar Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark

-Regeringen välkomnar det historiska huvudavtalet på svensk arbetsmarknad. Avtalet stärker Sverige och vår konkurrenskraft i världen. Otrygga jobb blir tryggare. Att arbetsmarknadens parter och regeringen tillsammans kan leverera detta omställnings- och trygghetssystem till svenska löntagare är ett styrkebevis för den svenska modellen, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark.

Presskontakt

Yasmin Hussein
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-076 73 27
e-post till Yasmin Hussein