Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Lina Axelsson Kihlblom presenterar utredning om nya vägar till arbetslivet

Publicerad

I dag, fredag den 10 juni, håller skolminister Lina Axelsson Kihlblom en pressträff för att presentera tillsättningen av en utredning om nya vägar till arbetslivet. Under pressträffen presenteras även utredaren.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, inpassering Rödbodgatan 6 från kl. 10.00, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 10 juni kl. 09.30 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
e-post till Ellen Pileblad
Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos skolminister Lina Axelsson Kihlblom
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-840 33 12
e-post till Vidar J Lindgren

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.