Pressträff med Lina Axelsson Kihlblom och Morgan Johansson

Publicerad

I dag, torsdag den 23 juni, håller skolminister Lina Axelsson Kihlblom och justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressträff. Statsråden kommer att presentera nya beslut kopplat till hur arbetet med säkerhet i skolan ska förbättras.

Tid:
Plats: På plats i Bella eller digitalt via Zoom. Inpassering till Bella, ingång Rödbodgatan 6, från kl. 10.30.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag 23 juni kl. 10.00 via e-post till Ellen Pileblad, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du är reporter eller fotograf. Skicka också med bild på presslegitimation. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella att vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Ellen Pileblad
Presskommunikatör
Telefon 08-405 41 97
e-post till Ellen Pileblad
Vidar J Lindgren
Pressekreterare hos skolminister Lina Axelsson Kihlblom
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-840 33 12
e-post till Vidar J Lindgren
Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson och pressamordnare på Justitiedepartementet
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-545 74 21
e-post till Sofie Rudh