Pressmeddelande från Arbetsmarknadsdepartementet

Pressträff om regeringens nationella våldsförebyggande program

Publicerad

I morgon den 3 juni håller arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark en pressträff tillsammans med Märta Stenevi, språkrör för Miljöpartiet de gröna. Under pressträffen kommer regeringens nationella våldsförebyggande program på området mäns våld mot kvinnor att presenteras.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast fredag 3 juni kl. 07.30 via e-post till Björn Lindau, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 07.45. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Björn Lindau
Presskommunikatör
Telefon 08-405 46 92
Mobil 072-217 85 81
e-post till Björn Lindau

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.