Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Landsbygdsministern och näringsministern på verksamhetsbesök i Jämtland och Västerbotten

Publicerad

Tisdag den 5 juli reser landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg och näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson runt i Jämtland och Västerbotten för verksamhetsbesök i Föllinge, Strömsund, Dorotea och Lajksjöberg.

I Föllinge gör statsråden ett verksamhetsbesök på ett äldreboende innan de åker vidare till Strömsund för att besöka Attacus stomelement tillsammans med IF Metall. Vid företagsbesöket ges statsråden en kortare presentation med fokus på samtal med de anställda vid industrin.

På eftermiddagen reser ministrarna vidare till Dorotea för ett besök på Doro Camp Lapland och för samtal om besöksnäringens förutsättningar med inbjudna turistföretagare. Tisdagen avslutas sedan i Lajksjöberg med ett besök i butiken ICA Nära Wiks.

Kontakta pressekreterare Kajsa Loord och Max Ney för mer information och intervjuförfrågningar.

Presskontakt

Kajsa Loord
Pressekreterare hos näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-075 97 31
e-post till Kajsa Loord
Max Ney
Pressekreterare hos landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney