Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressinbjudan till regeringens sommarfika den 21 juli 2022

Publicerad

(Ny version) Varje torsdag under sommaren (v.28–31) bjuder regeringen in till sommarfika. Närvarande statsråd redogör för dagens regeringsbeslut samt aktuella frågor. Om vädret tillåter sker detta i Björnens innergård.

Tid:
Plats: Kvarteret Björnen, entré via Rödbodgatan 6. Inpassering från kl. 09.45.

Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 21 juli klockan 08.00 via mejl till Gustaf Zachrisson (se presskontakt). Ange namn, redaktion och om du är reporter eller fotograf. Bifoga presslegitimation i föranmälan och ta med till inpassering. Deltagande sker endast på plats och i mån av plats.

Observera att anmälan endast är till veckans sommarfika.

Rättelse

I en tidigare version stod ett felaktigt datum för föranmälan.

Presskontakt

Gustaf Zachrisson
Pressamordnare, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 19 86
e-post till Gustaf Zachrisson