Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Morgan Johansson besöker Kustbevakningen

Publicerad

På onsdag den 3 augusti besöker justitie- och inrikesminister Morgan Johansson Kustbevakningen på Djurö utanför Stockholm. Under besöket får statsrådet en genomgång av några av myndighetens övervakningsfartyg och dess verksamhet samt följa med på en kort båttur.

Program

Kl. 09.00
Möte med befälhavare och besättning på fartyget KBV 311 med en besättning om fyra personer.

Kl. (ca) 09.30
Visning och en kort båttur med kombinationsfartyget KBV 031 med en besättning om sju personer. Under besöket diskuteras bland annat erfarenheter kring införandet av nya kravet på förarbevis för vattenskoter samt samverkan med andra myndigheter som till exempel polis och kronofogden.

Kl. 11.00
Tid för media.

För mer information kontakta pressekreteraren.

Presskontakt

Angelica Vallgren
Pressekreterare hos justitie- och inrikesminister Morgan Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-087 60 54
e-post till Angelica Vallgren