Pressmeddelande från Infrastrukturdepartementet

Pressträff med energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar

Publicerad

Måndag den 1 augusti håller energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar en pressträff för att presentera en nyhet om stamnätet för att möta behoven av förbrukningsökning och överföringskapacitet.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast den 1 augusti klockan 10.00 via e-post till Tove Persson, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från klockan 10.30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Tove Persson
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-6258175
e-post till Tove Persson
Rosaline Marbinah
Tf. pressekreterare hos energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-133 73 48
e-post till Rosaline Marbinah