Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesminister Ann Linde till Estland

Publicerad

Utrikesminister Ann Linde reser till Tallinn, Estland, den 7 september för att tillsammans med Estlands utrikesminister Urmas Reinsalu delta vid presentationen av slutsatserna i studien Estonian-Swedish Visionary Report.

Estonian-Swedish Visionary Report är en framåtblickande studie om de bilaterala relationerna mellan Sverige och Estland, som utrikesminister Linde respektive Reinsalu tillsammans tagit initiativ. Rapporten har författats av Pär Nuder och professor Raul Eamets.

I samband med besöket hålls också bilaterala överläggningar om bland annat Rysslands aggression mot Ukraina och Nato.

Presskontakt

Adriana Haxhimustafa
Pressekreterare hos utrikesminister Ann Linde
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1173260
e-post till Adriana Haxhimustafa