Grafik: Regeringskansliet

Vård i rörelse

Svensk sjukvård är i rörelse. Socialminister Lena Hallengren håller en dialogserie med sjukvårdsregionerna för att diskutera hur regeringen, regionerna och kommunerna kan möta utmaningar tillsammans. Dialogerna sänds live på denna sida.

  • Lena Hallengren i dialog med sjukvårdsregionerna

    Den planerade konferensserien Vård i rörelse startade i mars men pausades på grund av coronapandemin. Dialogen återupptogs under hösten i digital form och onsdag 9 december var det dags för Region Mellansverige.

Aktuellt

Foto: Regeringskansliet/Linda Söderberg

Lena Hallengren i dialog med Sjukvårdsregion Mellansverige

Svensk hälso- och sjukvård prövas hårt under coronapandemin, samtidigt måste den långsiktiga planeringen fortsätta. Hur tar vi oss vidare från pandemin och hur behöver vården utvecklas? Onsdag 9 december fortsätter dialogserien Vård i rörelse, med fokus på Sjukvårdsregion Mellansverige.

Lena Hallengren talar på Vård i rörelse
Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen i februari. Regeringskansliet

Nu återupptas Vård i rörelse

Konferensserien Vård i rörelse inleddes i norra sjukvårdsregionen i mars men pausades på grund av coronapandemin. Fredag 25 september återupptas dialogen i digital form och det övergripande temat för dialogerna är kontinuitet, jämlikhet och tillgänglighet.

Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen.
Lena Hallengren talar på Vård i rörelse i norra sjukvårdsregionen. Foto: Regeringkansliet

Vård i rörelse - samlat material

Här samlar vi material från Vård i rörelse. Se dialogerna i efterhand och ta del av annat material från konferensserien. Vi lägger upp textade versioner så snart de blir klara.

Innehåll om Vård i rörelse

Prenumerera

Totalt 5 träffar.