Nyhetsbrev om regeringens jämställdhetspolitik

Uppdaterad

Nyhetsbrevet är till för dig som vill få samlad information om beslut och satsningar som görs inom jämställdhetsområdet.

Vi behöver ditt samtycke för nyhetsbrev

För att prenumerera på vårt nyhetsbrev behöver vi ditt samtycke till att Arbetsmarknadsdepartementet registrerar namn och e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Dessa personuppgifter överförs till vårt personuppgiftsbiträde i syfte att administrera utskick till dig via e-post. Personuppgifterna används enbart för detta ändamål. Vi sparar ditt namn och din e-postadress så länge du är prenumerant. Om du vill veta vilka uppgifter som vi har registrerade om dig, rätta någon uppgift eller om du vill dra tillbaka ditt samtycke och inte längre finnas med i vårt register för nyhetsbrevet ber vi dig mejla till a.registrator[a] regeringskansliet.se alternativt ringa Kommunikationsfunktionen på 08-405 10 00.

Regeringskansliets integritetspolicy

 

Ja tack. Jag ger mitt samtycke och vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Regeringskansliet är en statlig myndighet. Meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.