Ylva Johansson

Ylva Johansson, Arbetsmarknads- och etablerings­minister

Arbetsmarknadsminister

Arbetsmarknadsdepartementet

”Med ett nytt samarbete i mitten av svensk politik är regeringen redo för nya utmaningar. Arbetsförmedlingen ska reformeras i grunden och arbetsrätten förändras. Regeringen fortsätter föra en politik för fler jobb. Alla som jobbar ska också ha ett tryggt jobb med en säker arbetsmiljö. Dödsolyckorna på våra arbetsplatser måste få ett slut. Mer behöver göras för att vända utvecklingen."

Aktuellt från Ylva Johansson

  • Flera stora utmaningar väntar enligt Ylva Johansson

    Hör arbetsmarknadsminister Ylva Johansson om sin fortsatta roll som arbetsmarknadsminister, vilka utmaningar som väntar och vilken fråga hon först kommer ta sig an.

  • Ylva Johansson fortsatt arbetsmarknadsminister

    I dag lämnade statsminister Stefan Löfven regeringsförklaringen till riksdagen och anmälde vilka statsråd som ingår i regeringen. Ylva Johansson är fortsatt arbetsmarknadsminister och departementschef på Arbetsmarknadsdepartementet.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 674 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida