Magdalena Andersson

Magdalena Andersson, Finans­minister

Finansminister

Finansdepartementet

"Att tillväxten skapas på ett sätt som är socialt och ekologiskt hållbart och fördelas rättvist är en av vår tids ödesfrågor, men också en fråga där Sverige har goda möjligheter att ligga i framkant".

Aktuellt från Magdalena Andersson

  • Eurogruppen förberedde toppmöte

    EU-ländernas ekonomi- och finansministrar träffades 19 november i Eurogruppen för att arbeta vidare med Bankunionen och med reformen av den europeiska stabilitetsmekanismen. Mötet var en förberedelse för det så kallade eurotoppmötet i december. Mötet 19 november var ett i raden av eurogruppens diskussioner under det senaste året som även inkluderar de länder som inte använder euron som valuta. Finansminister Magdalena Andersson företrädde Sverige.

  • Budgetproposition för 2019 har lämnats till riksdagen

    Eftersom ingen ny regering tillträtt har övergångsregeringen i dag lämnat budgetpropositionen för 2019 till riksdagen. En övergångsregering har begränsade befogenheter. Den budget som lämnas utgår från tidigare riksdagsbeslut och lämnar utrymme för justeringar när det finns en ny regering på plats.

  • Pressträff om budgetpropositionen för 2019

    Den 15 november lämnade övergångsregeringen budgetpropositionen för 2019 till riksdagen. Finansminister Magdalena Andersson presenterade budgetpropositionen vid en presskonferens.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 590 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida