Magdalena Andersson

Magdalena Andersson, Finans­minister

Finansminister

Finansdepartementet

"Att tillväxten skapas på ett sätt som är socialt och ekologiskt hållbart och fördelas rättvist är en av vår tids ödesfrågor, men också en fråga där Sverige har goda möjligheter att ligga i framkant".

Aktuellt från Magdalena Andersson

  • Budget, beslutsregler och finansiell tillsyn på Ekofin

    EU-ländernas ekonomi- och finansministrar möts inom ramen för Ekofinrådet 12 februari. Mötet kommer att handla om finansiell tillsyn, offentliga finanser, EU:s budget och regler för beslut i skattefrågor.

  • Förslag om nya regler för att upptäcka aggressiv skatteplanering på remiss

    Finansdepartementet remitterar nu ett betänkande som innehåller förslag om nya krav på informationsskyldighet för skatterådgivare. De nya reglerna ska förbättra Skatteverkets kontrollverksamhet och öka möjligheterna att täppa till luckor i skattelagstiftningen.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 601 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida