Magdalena Andersson

Magdalena Andersson, Finans­minister

Finansminister

Finansdepartementet

"Att tillväxten skapas på ett sätt som är socialt och ekologiskt hållbart och fördelas rättvist är en av vår tids ödesfrågor, men också en fråga där Sverige har goda möjligheter att ligga i framkant".

Aktuellt från Magdalena Andersson

  • Presentation av budgetpropositionen för 2019

    Torsdag 15 november klockan 08.00 lämnar övergångsregeringen budgetpropositionen för 2019 till riksdagen. Klockan 09.00 presenterar finansminister Magdalena Andersson budgetpropositionen vid en presskonferens.

  • Principer för en övergångsregerings budgetproposition

    Sverige styrs av en övergångsregering. Enligt lag ska en budgetproposition lämnas senast den 15 november. Om en ny regering inte tillträder inom kort kommer det vara övergångsregeringen som lämnar en budgetproposition. Vid ett presseminarium presenterade regeringen de principer som används i arbetet med budgetpropositionen.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 583 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida