Peter Hultqvist

Peter Hultqvist Försvars­minister

Försvarsminister

Försvarsdepartementet

"Försvarspolitiken måste ha sin utgångspunkt i ansvaret för Sverige. Det handlar om att hävda vår suveränitet, vår demokratiska samhällsordning och rätten att själva bestämma över vår framtid."

Aktuellt från Peter Hultqvist

Viggenpiloterna Krister Sjöberg, Roger Möller, Lars-Eric Blad och Bo Ignell tillsammans med försvarsminister Peter Hultqvist.
De svenska viggenpiloterna Krister Sjöberg, Roger Möller, Lars-Eric Blad och Bo Ignell gratulerades av försvarsminister Peter Hultqvist i samband med medaljutdelningen. Foto: Maja Zachrisson / Regeringskansliet

Försvarsminister Peter Hultqvist närvarade vid amerikansk medaljceremoni

Försvarsminister Peter Hultqvist deltog den 28 november vid en ceremoni på det amerikanska residenset i Stockholm då fyra svenska flygvapenpiloter tilldelades medalj.

Ambassadör Anders Ahnlid och försvarsminister Peter Hultqvist tillsammans med den finske försvarsministern Jussi Niinistö på svenska ambassaden.
Ambassadör Anders Ahnlid och försvarsminister Peter Hultqvist tillsammans med den finske försvarsministern Jussi Niinistö på svenska ambassaden. Foto: Markus Karjalainen/Regeringskansliet

Finlands försvarsminister Jussi Niinistö förlänades Nordstjärneorden

Under en ceremoni på svenska ambassaden i Helsingfors den 18 september överlämnade försvarsminister Peter Hultqvist Storkorset av Nordstjärneorden till den finske försvarsministern Jussi Niinistö.

Illustration: Regeringskansliet

Tal av Peter Hultqvist på Folk och Försvars Rikskonferens 2018

Försvarsminister Peter Hultqvists tal på Folk och Försvars Rikskonferens 2018.

Regeringskansliet

Prenumerera på nyheter om försvarspolitiken från regeringens webbplats

Följ regeringens arbete inom försvarspolitiken genom att prenumerera på innehåll från regeringen.se och få nya publiceringar och länkar direkt via e-post. Ställ in politikområde, typ av innehåll, departement eller statsråd och skapa en anpassad prenumeration.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 553 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida