Ibrahim Baylan

Ibrahim Baylan, Närings­minister

Näringsminister

Näringsdepartementet

Aktuellt från Ibrahim Baylan

  • Sverige ställer om till en cirkulär ekonomi

    Foto: Johnér bildbyrå

    Regeringen har beslutat om en nationell strategi för cirkulär ekonomi som pekar ut riktningen och ambitionen för en långsiktig och hållbar omställning av samhället. Detta är en viktig del för att Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsland.

  • För företagare med anledning av covid-19

    Många företagare hör av sig till Regeringskansliet med frågor om de åtgärder som regeringen har vidtagit för att stödja och underlätta för företag att ta sig igenom den här krisen. Här finns samlad information om dessa åtgärder.

Ibrahim Baylan blir intervjuad.
Näringsminister Ibrahim Baylan pressträff om initiativet tillfälliga rabatter för fasta hyreskostnader i utsatta branscher. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Pressträff om tillfälliga rabatter för fasta hyreskostnader i utsatta branscher

Den 9 april höll näringsminister Ibrahim Baylan pressträff om initiativet tillfälliga rabatter för fasta hyreskostnader i utsatta branscher.

En teckenspråkstolkad version av sändningen finns i pressmeddelandet.

Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Pressträff om besöksnäringen 11 juni

Torsdag den 11 juni höll näringsminister Ibrahim Baylan pressträff tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson, Visitas vd Jonas Siljhammar och Hotell- och restaurangfackets ordförande Malin Ackholt.

Näringsdepartementet

Näringsministern informerar om...

I filmerna nedan kommenterar Näringsminister Ibrahim Baylan ett antal av regeringens åtgärder för att underlätta för näringslivet under utbrottet av det nya coronaviruset. Näringsministern informerar om...

Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Pressträff med näringsminister Ibrahim Baylan 8 april 2020

Onsdagen den 8 april höll näringsminister Ibrahim Baylan pressträff tillsammans med Pia Sandvik, vd för statliga forskningsinstitutet RISE, och Magnus Groth, vd för hygien- och hälsobolaget Essity.

Innehåll från Ibrahim Baylan

Prenumerera

Totalt 662 träffar.