Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Aktuellt från Stefan Löfven

 • Den forskningspolitiska propositionen och regeringens strategiska samverkansprogram diskuterades på innovationsrådets möte

  Matilda Ernkrans står och pratar med Stefan Löfven och Jean-Eric Paquet.
  Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, och statsminister Stefan Löfven deltog på mötet, där Jean-Eric Paquet från Generaldirektoratet för Forskning och innovation inom EU-kommissionen inledningstalade. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

  Den 25 november ledde statsminister Stefan Löfven mötet med Nationella innovationsrådet. Rådet diskuterade den kommande forskningspolitiska propositionen och regeringens strategiska samverkansprogram. Generaldirektör Jean-Eric Paquet vid EU-kommissionens generaldirektorat för forskning och innovation inledningstalade på mötet och gav ett EU-perspektiv på Sveriges roll som forsknings- och innovationsnation.

 • Statsministern på inrikesturné

  • Löfven pratar med poliser

   I Göteborg besökte statsministern polisen för att höra hur de arbetar med att bekämpa gängkriminalitet, och för att hälsa på nyexaminerade polisaspiranter.

   Foto: Ebba Grape

  • Löfven sitter och pratar med flera personer

   På Mötesplats Ljungdala utanför Hässleholm möts olika generationer och lokala eldsjälar som bidrar till integrationsarbetet i kommunen.

   Foto: Ebba Grape

  • Löfven pratar med poliser

   Statsminister Stefan Löfven besökte Julas centrallager i Skara.

   Foto: Ebba Grape

  • Statsministern står och pratar med poliser

   Även i Klippan fick statsministern möjlighet att prata med lokalpolisen.

   Foto: Ebba Grape

  • Löfven pratar med värnpliktiga

   På Södra skånska regementet, P 7 i Revinge träffade statsministern värnpliktiga och anställda soldater.

   Foto: Ebba Grape

  Den 18 till 20 november var statsminister Stefan Löfven ute på en inrikesturné. Han besökte verksamheter och träffade människor i fyra län och på elva olika orter.

Innehåll från Stefan Löfven

Prenumerera

Totalt 1039 träffar.