Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Stefan Löfven

 • Stefan Löfven möter schweiz förbundspresident

  Statsminister Stefan Löfven och Schweiz förbundspresident Guy Parmelin står bredvid varandra för fotografering
  Schweiz förbundspresident Guy Parmelin och statsminister Stefan Löfven. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

  Måndagen den 14 juni tog statsminister Stefan Löfven emot schweiziska förbundspresidenten Guy Parmelin. De talade bland annat om relationen Schweiz-EU samt hur våra länder kan samarbeta ännu närmare varandra. I anslutning till mötet med statsministern undertecknades ett samförståndsavtal om innovationssamarbete mellan Vinnova och schweiziska motsvarigheten InnoSuisse.

 • Regeringens plan för avveckling av restriktioner

  Smittspridningen och antalet covidpatienter i slutenvården minskar nu kraftigt. Den största vaccinationskampanjen i Sveriges historia medför att allt fler varje dag skyddas från allvarlig sjukdom. Vid en pressträff under torsdagen presenterade regeringen sin plan i fem steg för anpassning och avveckling av de restriktioner som tagits fram med anledning av covid-19-pandemin.

  En teckenspråkstolkad version av sändningen finns i artikeln.

Innehåll från Stefan Löfven

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 1271 träffar.