Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Stefan Löfven

 • Barn från 12 år erbjuds vaccin

  Nya skarpa råd för ovaccinerade kommer att införas när de allmänna råden och rekommendationerna tas bort den 29 september. Det meddelades på en pressträff i dag. På pressträffen meddelades även att åldern för de som erbjuds vaccin sänks till 12 år. Planen är att vaccineringen av 12 till 15-åringarna kommer att sätta igång efter höstlovet.

  – Det är för barnens hälsa vi gör detta och för att de inte ska riskera att missa mycket skolundervisning på grund av sjukdom, sade statsminister Stefan Löfven.

 • Statsminister Stefan Löfven presenterade regeringsförklaringen

  Statsminister Stefan Löfven står i Riksdagens talarstol och talar.
  Statsministern presenterade regeringsförklaringen. Foto: Ninna Anderssonn/Regeringskansliet

  Vid riksmötets öppnande den 14 september presenterade statsminister Stefan Löfven regeringsförklaringen, där det framgår vilken politik regeringen tänker föra under det kommande året.

Innehåll från Stefan Löfven

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 1297 träffar.