Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Stefan Löfven

 • Statsminister Stefan Löfven besökte Utøya för att högtidlighålla 10-årsdagen av terrordåden i Norge

  En kvinna och två män lägger ned blommor på marken vid minnesplatsen.
  Astrid Willa Eide Hoem, ledare för Arbeiderpartiets ungdomsförbund och överlevare, statsminister Stefan Löfven och Jonas Gahr Støre, Arbeiderpartiets ledare, lägger tillsammans ned blommor vid minnesmonumentet på Utøya . Foto: Regeringskansliet

  Den 21 juli besökte statsminister Stefan Löfven Utøya för att högtidlighålla 10-årsdagen av terrordåden på Utøya och i Oslo.

  På plats besökte han minnesmonumentet och höll en pressträff om vikten av att vi fortsätter att minnas och att aktivt arbeta mot hat och högerextremism för att något liknande aldrig ska kunna hända igen.

 • Sveriges nya regering

  Gruppbild på samtliga statsråd
  FRÄMRE RADEN: Ann Linde, Per Bolund, Märta Stenevi, Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Morgan Johansson, Eva Nordmark. MELLERSTA RADEN: Amanda Lind, Ardalan Shekarabi, Anna Ekström, Mikael Damberg, Åsa Lindhagen, Ibrahim Baylan, Tomas Eneroth, Lena Hallengren. BAKRE RADEN: Hans Dahlgren, Lena Micko, Anders Ygeman, Anna Hallberg, Peter Hultqvist, Matilda Ernkrans, Per Olsson Fridh. Foto: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

  Statsminister Stefan Löfven har till riksdagen anmält de statsråd som ingår i regeringen. Regeringsskiftet ägde rum vid en konselj på slottet under ledning av H.M. Konungen.

Innehåll från Stefan Löfven

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 1284 träffar.