Stefan Löfven

Stefan Löfven, Stats­minister

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Aktuellt från Stefan Löfven

  • Nordiskt statsministermöte på Island

    Från vänster till höger står på rad: Mette Frederiksen, Danmarks statsminister, Antti Rinne, Finlands statsminister, Stefan Löfven, Sveriges statsminister, Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, Katrín Jakobsdóttir, Islands statsminister och Erna Solberg, Norges statsminister.
    Från vänster till höger: Mette Frederiksen, Danmarks statsminister, Antti Rinne, Finlands statsminister, Stefan Löfven, Sveriges statsminister, Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, Katrín Jakobsdóttir, Islands statsminister och Erna Solberg, Norges statsminister. Foto: Mikael Lindström/Regeringskansliet

    Den 20 augusti samlas de nordiska statsministrarna i Reykjavik för det årliga inofficiella nordiska sommarmötet. Island, som i år är ordförande för det Nordiska ministerrådet, är värd för mötet och på agendan står utveckling av den nordiska regionen, klimat, hållbar utveckling och säkerhetspolitik. Statsministrarna kommer också att ha en arbetslunch tillsammans med Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Innehåll från Stefan Löfven

Prenumerera

Totalt 993 träffar.