Helene Hellmark Knutsson

Helene Hellmark Knutsson, Minister för högre utbildning och forskning

Minister för högre utbildning och forskning

Utbildningsdepartementet

"Kunskap är grunden för en positiv samhällsutveckling och vårt främsta internationella konkurrensmedel. Sverige ska konkurrera med kunskap och kompetens – inte med låga löner."

Aktuellt från Helene Hellmark Knutsson

Helene Hellmark Knutsson tog emot utredning om specialistsjuksköterskeutbildningen

Torsdag den 1 november överlämnade Utredningen om specialistsjuksköterskeutbildning och vissa andra hälso- och sjukvårdsutbildningar sitt betänkande ”Framtidens specialistsjuksköterska – ny roll, nya möjligheter” till Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, vid en pressträff.

Ökad attraktionskraft för kunskapsnationen Sverige

Onsdag den 31 oktober överlämnade Internationaliseringsutredningen sitt slutbetänkande med förslag om hur Sverige kan bli mer attraktivt som studiedestination och kunskapsnation till Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

UKÄ ska följa upp det pedagogiska utvecklingsarbetet i högskolan

− Den som undervisar ska ha den pedagogiska kompetens som behövs. Alla utbildningar måste hålla hög kvalitet på undervisningen, oavsett om man pluggar på campus eller på distans. Det gäller hela landet, hela livet, säger Helene Hellmark Knutsson.

Regeringen vill se fler åtgärder mot fusk på högskoleprovet

Kroppsvisitering av deltagare eller sekretesskydd för den som anmäler misstänkt fusk. Det kan bli framtida åtgärder för att förhindra fusk på högskoleprovet. Nu tillsätter regeringen en ny utredning.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 750 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida