Peter Eriksson

Peter Eriksson, Bostads- och digitaliserings­minister

Minister för internationellt utvecklingssamarbete

Utrikesdepartementet

”Världen står inför stora utmaningar. Vi ser en försvagad demokrati globalt sett, samtidigt som klimatförändringarna blir alltmer akuta och fattigdomen tycks bita sig fast i delar av Afrika. Sveriges bistånd ska stärka demokratin och bidra till att utveckla en mer hållbar och fredlig värld."

Aktuellt från Peter Eriksson

  • Peter Eriksson i New York för FN-möten

    Minister för internationellt utvecklingssamarbete Peter Eriksson besöker konferensen ECOSOC Forum on Financing for Development i New York måndagen den 15 april till onsdagen den 17 april.

  • Magdalena Andersson och Peter Eriksson deltar i IMF och Världsbankens vårmöten i Washington

    Finansminister Magdalena Andersson och minister för internationellt utvecklingssamarbete Peter Eriksson deltar i IMF och Världsbankens vårmöten den 11–13 april i Washington, D.C.

  • Ska stå upp för mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och framtidstro

    Minister för internationellt utvecklingssamarbete Peter Eriksson berättar om de viktigaste politiska frågorna under den kommande mandatperioden och vilka förändringar han vill se.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 461 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida