El Salvador

Sverige har bedrivit utvecklingssamarbete med El Salvador sedan 1980-talet, till en början främst genom humanitärt bistånd. Det svenska biståndet med landet fasades ut under 2009. Handelsutbytet är av begränsad omfattning. Den svenska exporten uppgick år 2014 till 133 miljoner kronor och El Salvador exporterade för motsvarande 35 miljoner kronor till Sverige under samma år.

Ericsson och ABB är de svenska företag som har kontor i El Salvador. Andra svenska företag, såsom NCC och Volvo Construction företräds genom dotterbolag i något av de latinamerikanska länderna. Ett fåtal andra företag representeras lokalt, såsom Volvo Personvagnar, Scania Bussar, Oriflame, och DeLaval.

Sverige har ett honorärt generalkonsulat i San Salvador. Sveriges ambassadör i Guatemala är också ackrediterad i Honduras.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 2 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida