Laos

Sverige etablerade diplomatiska relationer med Laos år 1964. Sveriges relationer med Laos har tidigare dominerats av det utvecklingssamarbete som inleddes 1974. Sverige var länge ett av Laos viktigaste samarbetsländer och det svenska biståndet omfattade betydande volymer. Biståndet fasades ut under 2006-2011 och den svenska ambassaden i Vientiane stängdes 2008. Ett svenskt honorärt generalkonsulat öppnades i maj 2011.

Sveriges affärsmässiga närvaro i Laos är tämligen blygsam. Uppskattningsvis finns idag ett fyrtiotal svenskar bosatta i landet.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 19 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida