Bahrain

De diplomatiska förbindelserna mellan Sverige och Bahrain upprättades 1974, tre år efter landets självständighet. Den svenska ambassadören i Abu Dhabi är sidoackrediterad till Bahrain. Bahrains ambassadör till Sverige är placerad i London.

Sveriges export till Bahrain består främst av järnmalm och olika verkstadsprodukter, såsom maskiner och telekomutrustning. År 2014 uppgick exporten till ungefär 500 miljoner kronor. Sveriges import från Bahrain samma år uppgick till 25 miljoner kronor och bestod främst av tråd och kabel.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Områden
Områden
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 3 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida