Hoppa till huvudinnehåll

EU-representationen söker HR-assistent

Publicerad

Vill du arbeta som enhetsassistent vid Sveriges största utlandsmyndighet? Sveriges EU-representation i Bryssel söker en lokalanställd HR-assistent till administrationsenheten. Tjänsten är en projektanställning till och med 31 december 2017 med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Tillträde 1 februari 2017 eller enligt överenskommelse.

EU-representationen är Sveriges största utlandsmyndighet. Verksamheten syftar till att utifrån regeringens prioriteringar och målsättningar förbereda, driva och vinna gehör för svenska ståndpunkter i EU-arbetet.

Administrationsenheten söker en lokalanställd HR-assistent med tillträde 1 februari 2017 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en projektanställning till och med 31 december 2017 med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Befattningsbeskrivning

I ditt ansvar ligger att vara enhetsassistent och bistå HR-funktionen i hanteringen av personaladministrativt arbete, kompetens­utveckling och arbetsmiljöfrågor.

I rollen som enhetsassistent ingår kalender- och mötesplanering för kanslichefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utföra olika administrativa uppgifter t.ex. programläggning och kalenderhantering i samband med sammanträden och möten, resor, besök och dylikt.
  • Formulera och redigera texter.
  • Bistå i personal- och löneadministrativa rutiner.
  • Lämna meddelanden, förmedla information och samordna interna och externa kontakter .
  • Vid behov bistå i andra arbetsuppgifter inom enheten

Kvalifikationskrav

Relevant utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, god vana vid självständigt arbete samt goda datakunskaper (Office) och förmåga att hantera teknisk utrustning.

Du bör ha ett gott ordningssinne, vara positiv, ha lätt för att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och kunna arbeta bra tillsammans med andra människor.

God kännedom av hur Europeiska unionens institutioner fungerar och av Regeringskansliets arbetssätt och organisation är meriterande.

Mycket goda kunskaper i engelska krävs. Goda kunskaper i franska och/eller nederländska är meriterande.

Registerkontroll och säkerhetsprövning kommer att genomföras inför en anställning. Svenskt medborgarskap är en förutsättning för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 11 januari 2017 via e-post till [email protected] eller per post till Sveriges ständiga representation vid EU, Square de Meeûs 30, B-1000 Bryssel, Belgien.

OBS! Märk ansökan med UM2016/46379/BRYR

Frågor rörande tjänsten och anställningsvillkor kan besvaras av Simon Morrissey.

Facklig kontaktperson är Jeanette Lund.

Samtliga kontaktuppgifter nedan.

Kontakt

EU-representationen
Telefon +32 2 289 56 11
Besöksadress Square de Meeûs 30, 1000 Bryssel, Belgien
e-post till EU-representationen

Mer om EU-representationen

Laddar...