Spelpolitik

Området spelpolitik handlar om att förebygga spelberoende och att skapa en sund och säker spelmarknad där sociala skyddsintressen värnas genom att efterfrågan på spel tillgodoses under kontrollerade former.

Ansvariga för spelpolitik

Ansvariga statsråd

Ardalan Shekarabi, Civil­minister
Ardalan Shekarabi Civil­minister
Annika Strandhäll
Annika Strandhäll Social­minister

Ansvariga departement

Aktuellt om spelpolitik

  • Camilla Rosenberg ny generaldirektör och chef för Lotteriinspektionen

    Regeringen har idag utsett Camilla Rosenberg till generaldirektör och chef för Lotteriinspektionen. - Vi är inne i ett viktigt skede i svensk spelpolitik och jag är glad att kunna rekrytera en erfaren och omtyckt GD som har goda kunskaper om spelmarknaden, säger civilminister Ardalan Shekarabi.

  • Nyhetsflöde och samtliga publiceringar

    Alla nyheter och alla publicerade dokument, som pressmeddelanden, propositioner, lagrådsremisser m.m. som gäller området spelpolitik finns alltid i listan längst ner på sidan.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök