Statsrådsberedningen

English

Per Hall blir ny rättschef i Statsrådsberedningen

Per Hall anställs som rättschef i Statsrådsberedningen. Han kommer att tillträda sin tjänst den 18 maj 2015.

- Detta är ett viktigt och spännande uppdrag. Jag ser fram emot att få medverka till att ytterligare höja kvaliteten i lagstiftningen i Regeringskansliet, säger Per Hall.

Maja Fjaestad leder feministisk cyberdelegation

Den 16 och 17 april deltog framtidsministerns statssekreterare, Dr. Maja Fjaestad, i den globala cyberkonferensen i Haag som ska bidra till ett ökat internationellt samarbete och utveckling av normer i cyberrymden. Maja Fjaestad bidrog med ett feministiskt perspektiv på politiken.

Foto på när Mikael Damberg och Stefan Löfven besökte Örebro. Mikael Damberg och Stefan Löfven besökte den 13 april företaget ZilenZio i Örebro. Foto: Martina Huber/Regeringskansliet

Näringspolitik i centrum vid besök på Örebroföretag

Den 13 april besökte statsminister Stefan Lövfen och närings- och innovationsminister Mikael Damberg Örebro för att träffa exportföretaget ZilenZio. Tidigare under dagen presenterades miljonsatsningar på det svenska näringslivet.

Du behöver antingen installera Adobe Flash Player eller aktivera JavaScript för att se filmen.

Ladda ner Adobe Flash Player kostnadsfritt.

Näringspolitisk offensiv i vårbudgeten

I vårbudgeten presenterar regeringen en näringspolitisk offensiv för stärkt konkurrenskraft och ökad export. Offensiven omfattar satsningar på 226 miljoner kronor redan 2015 och därefter minst 315 miljoner kronor årligen 2016-2019.

Alla notiser
Apr 19
Ansvarsområden
Statsrådsberedningen har ansvar för att leda och samordna arbetet i Regeringskansliet. Statsrådsberedningen är indelad i statsministerns kansli, förvaltningschefens kansli, rättschefens kansli och kansliet för samordning av EU-frågor.
Foto på Stefan Löfven.

Regeringen deltar i #HeForShe


Ett FN-initiativ som handlar om att få män att engagera sig i jämställdhetskampen.

Kontakta oss

Statsrådsberedningen work Rosenbad 4 postal 103 33 Stockholm Telefon work 08-405 10 00
e-post till departementet Mer kontaktinformation