Pressmeddelande från Justitiedepartementet

Digital pressträff med inrikesminister Mikael Damberg

Publicerad

I dag, onsdag den 4 augusti klockan 10.00, håller inrikesminister Mikael Damberg en digital pressträff. Under pressträffen kommer en nyhet i det brottsbekämpande arbetet att presenteras. Det kommer även ges en uppdaterad lägesbild om skjutningar och sprängningar.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast onsdag 4 augusti kl. 08.30 via formuläret nedan eller via mejl till presskommunikatören på Justitiedepartementet.

Ladda ner:

Presskontakt

Madelene Bergsten
Presskommunikatör, Justitiedepartementet
e-post till Madelene Bergsten
Per Strängberg
Pressekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-093 90 56
e-post till Per Strängberg