Hoppa till huvudinnehåll

Niklas Wykman

Finansmarknadsminister

Finansdepartementet

”För att svensk ekonomi ska växa och hushållen få förbättringar som kommer alla till del behövs en ansvarsfull ekonomisk politik. Finansiell stabilitet är en hörnsten i detta. Sverige ska ha ett stabilt och effektivt finansiellt system. Att tryggheten ökar och Sveriges säkerhet stärks är centralt – därför är det viktigt att penningtvätt bekämpas, att vi stärker beredskapen mot cyberhot och att Sverige står rustat att kunna motverka och hantera ekonomiska störningar. Med det som grund skapar vi goda förutsättningar att leda Sverige mot högre sysselsättning, ökad trygghet och stark ekonomisk tillväxt.”

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Niklas Wykman

 • Finansdepartementet vid regeringens sommarfika 11 juli

  • Statsråden vid regeringens sommarfika

   Regeringens sommarfika den 11 juli.

   Fotograf: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

  • Elisabeth Svantesson vid regeringens sommarfika

   Finansminister Elisabeth Svantesson

   Fotograf: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

  Varje torsdag under sommaren bjuder regeringen in media till sommarfika, där statsråd redogör för dagens regeringsbeslut och andra aktuella frågor. Vid sommarens andra fika den 11 juli deltog från Finansdepartementet finansminister Elisabeth Svantesson.

 • Förslag på modernisering och effektivisering av AP-fondernas förvaltning

  Måndagen den 17 juni tog finansmarknadsminister Niklas Wykman emot utredningen om översyn av buffertfonderna. I samband med överlämningen hölls en pressträff tillsammans med särskild utredare Tord Gransbo.

Innehåll från Niklas Wykman

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 146 träffar.

Laddar...