Camilla Waltersson Grönvall

Camilla Waltersson Grönvall

Socialtjänstminister

Socialdepartementet

"En stark socialtjänst är ett av våra viktigaste verktyg för att förebygga brott. Vi vill reformera socialtjänstlagen så att socialtjänsten stärks i sitt mandat att till exempel besluta om fler obligatoriska insatser så att sociala problem förebyggs tidigt. Personer med funktionsnedsättning har rätt till ett fritt och självständigt liv utan diskriminering. Vi kommer att se över åtgärder för ett statligt huvudmannaskap inom ramen för LSS och integrera funktionsrättsperspektivet i fler samhällsområden"

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Camilla Waltersson Grönvall

  • Samsjuklighetsutredningen presenterar sitt slutbetänkande

    Socialminister Jakob Forssmed och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall tog emot slutbetänkandet från samsjuklighetsutredningen från den särskilde utredaren Anders Printz vid en pressträff den 31 januari.

  • Utredningen En uppväxt fri från våld presenterar sitt betänkande

    I dag tar socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall emot slutbetänkandet från utredningen En uppväxt fri från våld. I samband med överlämningen hålls en pressträff med socialtjänstministern och den särskilde utredaren Fredrik Malmberg.

  • Pressträff om utredningen Barnets bästa vid fortsatt vård enligt LVU

    Tisdag den 13 december bjöd statsminister Ulf Kristersson och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall in till pressträff. På pressträffen presenterades nyheter kopplade till riksdagsutredningen ”Barnets bästa vid fortsatt vård enligt LVU”.

Innehåll från Camilla Waltersson Grönvall

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 18 träffar.