Hoppa till huvudinnehåll
Kommittédirektiv från Kulturdepartementet

Branschsamordnare för digitalisering av ljudradion Dir. 2013:76

Publicerad Uppdaterad

En särskild utredare, som ska fungera som branschsamordnare, ska arbeta för en övergång till digital ljudradio. Samordnaren ska tillsammans med Myndigheten för radio och tv och i nära dialog med berörda aktörer utarbeta ett förslag till plan för övergång från marksänd analog ljudradio till marksänd digital ljudradio.

Ladda ner:

Uppdraget ska redovisas senast den 30 november 2014.

Lagstiftningskedjan

Kommittédirektiv (1 st)

  • Branschsamordnare för digitalisering av ljudradion

    En särskild utredare, som ska fungera som branschsamordnare, ska arbeta för en övergång till digital ljudradio. Samordnaren ska tillsammans med Myndigheten för radio och tv och i nära dialog med berörda aktörer utarbeta ett förslag till plan för övergång från marksänd analog ljudradio till marksänd digital ljudradio.

Departementsserien

Statens offentliga utredningar (1 st)

Lagrådsremiss

Proposition

Laddar...