Hoppa till huvudinnehåll
Kommittédirektiv från Socialdepartementet

Uppföljning av utvecklingen mot jämställdhet samt jämställdhetspolitikens genomförande och effektivitet Dir. 2014:55

Publicerad Uppdaterad

Ladda ner:

En särskild utredare ska följa upp och analysera utvecklingen mot jämställdhet och jämställdhetspolitikens genomförande samt bedöma politiska insatsers effektivitet i förhållande till de jämställdhetspolitiska målen. Uppdraget ska redovisas senast den 15 augusti 2015.

Lagstiftningskedjan

Kommittédirektiv (2 st)

Departementsserien

Statens offentliga utredningar (1 st)

  • Mål och myndighet - En effektiv styrning av jämställdhetspolitiken

    En särskild utredare har sedan våren 2014 följt upp och analyserat utvecklingen mot jämställdhet och jämställdhetspolitikens genomförande och bedömt politiska insatsers effektivitet i förhållande till de jämställdhetspolitiska målen. Utredningen lämnades till regeringen 7 oktober 2015.

Lagrådsremiss

Proposition

Laddar...