Artikel från Utrikesdepartementet

Utrikesgruppen.se – inte en webbplats från Regeringskansliet

Publicerad Uppdaterad

Utrikesgruppen.se, svenska-ambassaden.com och sveriges-konsulat.com är exempel på webbplatser som drivs i privat regi och som inte har någon koppling till UD och Regeringskansliet. UD:s reseinformation och kontaktuppgifter till Sveriges utlandsmyndigheter finns på swedenabroad.se. Regeringens och Regeringskansliets information hittar du på regeringen.se.

De tre ovannämnda webbplatserna - utrikesgruppen.se, svenska-ambassaden.com och sveriges-konsulat.com - kan uppfattas komma från UD och Regeringskansliet, men så är inte fallet. UD och Regeringskansliet har ingen koppling till webbplatserna, och tar inte ansvar för innehållet i dessa kanaler.

UD:s reseinformation och Sveriges utlandsmyndigheters webbplatser hittar du på swedenabroad.se.

Regeringens och Regeringskansliets information hittar du på regeringen.se.