Hoppa till huvudinnehåll
Informationsmaterial från Regeringskansliet

Regeringskansliets årsbok 2023 Diarienummer: FA2024/00674

Publicerad

Hur många arbetar i Regeringskansliet? Hur såg statsbudgeten ut förra året? Vilka var 2023 års propositioner, skrivelser och offentliga utredningar? Detta och mycket annat får du svar på i Regeringskansliets årsbok 2023.

Ladda ner:

Årsboken ger exempel på verksamhet som genomfördes i Regeringskansliet under året som gick, både i text och statistik. Den ger i första hand en bild av tjänstemännens arbete och riktar sig främst till riksdagens ledamöter och tjänstemän samt till andra myndigheter och organisationer.

Årsboken innehåller bland annat

  • fakta om Regeringskansliet
  • Statsrådsberedningens verksamhet
  • departementens verksamhet
  • särskilda projekt och program
  • Regeringskansliets interna utvecklingsarbete
  • Regeringskansliet i siffror – appendix.
Laddar...