Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressbriefing med EU-minister Jessika Roswall och Frankrikes minister med ansvar för EU-frågor Laurence Boone

Publicerad

Torsdag den 24 november klockan 13.30 håller EU-minister Jessika Roswall och hennes franska motsvarighet, Laurence Boone, minister med ansvar för EU-frågor, en gemensam pressbriefing. Den sker i samband med ett besök av den franska ministern med anledning av det svenska ordförandeskapet i Europeiska unionens råd.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag den 24 november kl. 12.00 via e-post till Charlotte Nilsson, se adress nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 13.00.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Pressträffen hålls på engelska.

Deltagande sker i mån av plats. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under pressträffen. För mer information kontakta presskontakt hos EU-ministern.

Presskontakt

Charlotte Nilsson
Presskommunikatör vid Kommunikationssekretariatet för EU-ordförandeskapet 2023
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 78 26
e-post till Charlotte Nilsson
Jonathan Lundell
Presskontakt hos EU-minister Jessika Roswall
Telefon (växel) 08-405 10 00
Laddar...