Pressträff med landsbygdsminister Peter Kullgren och infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson

Publicerad

Måndag den 7 november klockan 08.00 bjuder landsbygdsminister Peter Kullgren och infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson in till pressträff om budgetsatsningar på landsbygd och infrastruktur samt den framtida inriktningen för politiken.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång via Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan för journalister senast måndag 7 november kl. 07.00 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 07.30 (30 minuter före pressträffen). Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats i Bella att vara de som först får ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-2248828
e-post till Niklas Forsström
Henrik Hall
Presskontakt
Telefon (växel) 08-405 10 00

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.