Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressbriefing med EU-minister Jessika Roswall och Österrikes EU- och konstitutionsminister Karoline Edtstadler

Publicerad

Tisdagen den 6 december klockan 09.30 håller EU-minister Jessika Roswall och hennes österrikiska motsvarighet, Karoline Edtstadler, EU- och konstitutionsminister, en gemensam pressbrief. Pressbriefen sker i samband med ett besök av den österrikiska ministern, med anledning av det svenska ordförandeskapet i Europeiska unionens råd.

Tid:
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Föranmälda journalister kan delta på plats, ingång Rödbodgatan 6.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast tisdag den 6 december kl. 08.00 via e-post till Charlotte Nilsson, se adress nedan. Ange namn, redaktion, samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 09.00 (60 minuter före pressträffen).

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Pressbriefen hålls på engelska.

Deltagande sker i mån av plats. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under pressbriefen men det finns ingen tid för enskilda intervjuer. För mer information kontakta presskontakt hos EU-ministern.

Presskontakt

Charlotte Nilsson
Presskommunikatör vid Kommunikationssekretariatet för EU-ordförandeskapet 2023
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-130 78 26
e-post till Charlotte Nilsson
Jonathan Lundell
Presskontakt hos EU-minister Jessika Roswall
Telefon (växel) 08-405 10 00