Pressträff med Romina Pourmokhtari och Ebba Busch

Publicerad

Måndagen den 12 december håller klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari och näringsminister Ebba Busch en pressträff om en paus i omprövningen av vattenkraftens miljötillstånd mot bakgrund av det allvarliga läget i elsystemet i södra Sverige.

Tid:
Plats: På plats i Bella Venezia, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6.

Obligatorisk föranmälan senast måndag 12 december kl. 7.00 till pressassistent Inger Yalcin, se kontaktuppgifter. Ange namn, redaktion samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 08:00 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister att få ställa frågor och genomföra korta enskilda intervjuer.

Ladda ner:

Presskontakt

Inger Yalcin
Pressassistent
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 070-548 77 20
e-post till Inger Yalcin

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.