Pressmeddelande från Socialdepartementet

Pressträff med socialminister Jakob Forssmed och Folkhälsomyndigheten torsdag 5 januari 2023

Publicerad

Torsdagen den 5 januari håller socialminister Jakob Forssmed en pressträff med anledning av smittspridningen av covid-19 i Kina. Medverkar gör också Sara Byfors som är avdelningschef på Folkhälsomyndigheten.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast torsdag 5 januari kl. 8:15 via e-post till Natalia Santos, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 09:00. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl. Anmälningstiden har gått ut

Presskontakt

Natalia Santos
Presskommunikatör
Telefon 08-405 92 02
Mobil 076-1291249
e-post till Natalia Santos
Simon Hoff
Pressekreterare hos socialminister Jakob Forssmed
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-127 76 97
e-post till Simon Hoff