Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Pressträff om de 100 första dagarna på området för tillväxt och hushållsekonomi

Publicerad

Måndag den 23 januari håller finansminister Elisabeth Svantesson pressträff för att presentera vad som har hänt och vad som planeras i det samarbetsprojekt som rör tillväxt och hushållsekonomi. Under pressträffen kommer även en nyhet för att främja företagande och ökad tillväxt att presenteras. Det här är en i ledet av flera pressträffar om de 100 första dagarna och de olika samarbetsprojekten.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag 23 januari kl. 09.00 via e-post till Henrik Nyström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och om du deltar som reporter eller fotograf. Bifoga även kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 09.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Bella vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Henrik Nyström
Presskommunikatör, Finansdepartementet
Mobil 073 800 41 72
e-post till Henrik Nyström
Niklas Gillström
Pressekreterare hos finansminister Elisabeth Svantesson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-141 14 79
e-post till Niklas Gillström
Laddar...