Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressträff om Sveriges säkerhet

Publicerad

I dag, tisdagen den 31 januari, bjuder statsminister Ulf Kristersson in till pressträff om Sveriges säkerhet. Pressträffen äger rum efter det möte som statsministern bjudit in riksdagspartiernas alla partiledare till. På pressträffen medverkar även Mikael Tofvesson, avdelningschef för operativa avdelningen på Myndigheten för psykologiskt försvar.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella ingång Rödbodgatan 6 eller digitalt via Zoom.

Obligatorisk föranmälan senast tisdag 31 januari kl. 18.00 via e-post till Niklas Forsström, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med presslegitimation. Inpassering från kl. 18.30. Deltagande sker i mån av plats. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Presskontakt

Niklas Forsström
Presskommunikatör
Mobil 072-224 88 28
e-post till Niklas Forsström
Hanna Strömberg
Pressekreterare hos statsminister Ulf Kristersson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-128 61 69
e-post till Hanna Strömberg

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.